LEGO 41915 KORURASIA Näytä isona

LEGO 41915 KORURASIA

Tuote on loppu

24,95 €

Tuotekuvaus

Lapsista on mahtavaa koristella tämä LEGO® DOTS (41915) korurasia ja täyttää se koruilla! Näiden askartelusettien kokoaminen sujuu nopeasti ja intuitiivisen helposti. Lapset pääsevät suunnittelemaan oman korurasiansa, jonka koristeita voi vaihtaa mielialan tai sisustustyylin mukaan. Osat pysyvät helposti järjestyksessä säilytys- ja lajittelualustalla.

Persoonallinen askarreltava korurasia
Korurasiassa on siirrettävät väliseinät korujen ja muiden LEGO DOTS aarteiden säilyttämiseen. Sen lukkopitää salaisuudet visusti tallessa. Lapset voivat suunnitella persoonallisen lelunsa koristelaatoilla ammentaen luovuudestaan.
Hauska tapa toteuttaa käytännöllisiä esineitä!
Setti saa voimansa lasten mielikuvituksesta – jokainen voi koristella rasian makunsa mukaan ja laittaa sen esille huoneeseensa. Uusia suosikkiluomuksia voi keksiä jatkuvasti, koska LEGO DOTS settien parissa mahdollisuudet ovat rajattomat. Lelusetti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi.
Kannusta lastasi luovaan askarteluun tämän hauskan LEGO® DOTS korurasian (41915) parissa. Kaikki pinnat voi koristella, joten lapset voivat koristella korurasian aina uudelleen.
Korurasian koristeleminen kehittää itseilmaisutaitoja. Rasian voi koristella LEGO® DOTS (41915) pakkauksessa olevien ideoiden mukaan tai jokainen voi luoda oman raikkaan tyylinsä.
Leikki alkaa korurasian kokoamisella. Voit yhdistellä settiin muiden DOTS-settien laattoja. Kokeile vaikka DOTS lisäsarjaa 1 (41908),ja koristele rasia oman huoneesi tyyliin sopivaksi!
Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Korurasia ja värikkäät laatat sopivat loistavasti joulu-, syntymäpäivä- ja yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille.
Korurasia laattakoristeineen on 3 cm korkea, 12 cm leveä ja 14 cm syvä – juuri sopivan kokoinen lapsen omaan huoneeseen. Kekseliäs askartelusetti on täydellinen nuorille suunnittelijoille ja heidän koruilleen.
Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä! Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja saavat lapset tuntemaan iloa siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
Täydellinen askartelusetti luoviin leikkeihin. Selkeiden ohjeiden avulla korurasian rakentaminen sujuu helposti, ja ideasivulta löytyy inspiraatiota korurasian koristeluun. Osat pysyvät helposti järjestyksessä pakkaukseen kuuluvalla säilytys- ja lajittelualustalla.
Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämän näppärän korurasian voi koristella vaikka kuinka monella tavalla. Suunnittelu kehittää lasten luovuutta ja itseluottamusta.
LEGO® rakennuspalikat ja laatat täyttävät alan tiukimmat standardit, joten ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia sekä helppoja kiinnittää ja irrottaa kerta toisensa jälkeen – ja näin on ollut jo vuodesta 1958.
LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan, jotta voit ollavarma, että jokainen rakennussetti täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: