LEGO 11006 LUOVAT SINISET PALIKAT Näytä isona

LEGO 11006 LUOVAT SINISET PALIKAT

6 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4.95 €. Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin!

6,95 €

Tuotekuvaus

Mielenkiintoinen sininen LEGO® palikkavalikoima lapsille. Täynnä ideoita ja inspiraatiota. Kun lapset rakentavat, leikkivät ja rakentavat uudelleen, tämä ajaton rakennuslelu vapauttaa heidän luovuutensa ja opettaa taitoja, jotka kestävät eliniän. Aloita luova rakentaminen tästä LEGO® aloitussetistä Neljä vuotta täyttäneistä lapsista on mahtavaa leikkiä kolmella helposti rakennettavalla LEGO® lelulla. Selkeät ohjeet ja hauskat ominaisuudet käynnistävät mielikuvitusleikin. Setti sisältää sinisen valaan, jolla on isot pyöreät silmät ja vesisuihku, sekä junan pyörivine pyörineen ja minirobotin liikkuvine käsineen. Luova hupi jatkuu lasten yhdistellessä palikoista erilaisia malleja. Hauskuus nousee huippuunsa, kun palikoista rakennetaan loputtomasti kekseliäitä luomuksia. LEGO® palikat kehittävät tärkeitä taitoja LEGO® Classic rakennussetit avaavat ovet rajattomaan leikkiin ja itseilmaisuun. Rakentaminen, luominen ja mielikuvitus kehittävät tulevaisuudessa tarvittavia tärkeitä taitoja.
Sinisten LEGO® palikoiden valikoima innostaa 4 vuotta täyttäneitä lapsia rakentamaan, luomaan ja kuvittelemaan. Monipuolinen lelu on täynnä luovia mahdollisuuksia, kuten 3 helposti rakennettavaa mallia sekä loputtomasti rakennusmahdollisuuksia.
52-osaisesta sarjasta syntyy sinivalas, juna ja robotti, joiden hauskat ominaisuudet kannustavat mielikuvitukselliseen leikkiin. Omien luomusten rakentaminen kehittää lasten tärkeitä taitoja, jotka kestävät eliniän.
Kolmen lelun rakentaminen on hauskaa jo sinällään. Mutta kun lapset keksivät muokata malleista omia luomuksiaan, ihan kaikki on mahdollista. Hauskat leikit yltyvät, kun yhdistät mallit muihin LEGO® leluihin.
Huikean hieno rakennuslelu aloittelijoille sekä kaikille, jotka haluavat täydentää LEGO® palikkakokoelmaansa. Tämä monipuolinen opettavainen lelu on erinomainen joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja pojille ja tytöille.
LEGO® Classic Luovat siniset palikat setti kulkee kätevästi mukana, joten lapset voivat jatkaa luovaa hauskanpitoa kaikkialla. Lisää leikkimahdollisuuksia saat yhdistämällä mallit muihin LEGO® setteihin. Lelu toimii lasten mielikuvituksella – joten hupi ei lopu kesken! Konkreettiset leikit kehittävät lasten kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisutaitoja ja antavat lapsille onnistumisen ilon.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: