LEGO 71719 ZANEN MINO-OLENTO Näytä isona

LEGO 71719 ZANEN MINO-OLENTO

Tuote on loppu

59,95 €

Tuotekuvaus

Lapsista on hauska rakentaa tämä LEGO® NINJAGO® Zanen Mino-olento (71719) setti, joka sisältää neljä rakennettavaa hahmoa luoviin leikkeihin yksin tai ystävien kanssa. Lapset voivat sukeltaa jännittävään fantasiamaailmaan sankari Colen ja sankari Zanen kanssa ja auttaa heitä pakenemaan Shintaron kammottavista tyrmistä.

Täydellinen ninjalelu lautapeliseikkailuihin
Tämä NINJAGO Zane -setti toimii myös LEGO lautapelinä. Siinä on pyöräytettävä noppa ja linnake, jossa on erikoisansa. Lapset voivat pyöräyttää noppaa, yrittää ansaa vältellen päästä vihollistensa ohi ja napata arvostetun Pelastuksen norsunluumiekan. Setin voi myös yhdistää muihin LEGO setteihin valtavan kokoiseksi lautapeliksi.
Upeita rakennusleluja lapsille
LEGO NINJAGO settien parissa kekseliäät lapset voivat paeta mystiseen maailmaan, kuvitella olevansa seikkailujen ninjasankareita ja taistella pahuuden voimia vastaan. Lapsilla riittää viihdettä tuntikausiksi, kun he leikkivät näillä hauskoilla leluilla, joihin lukeutuu robotteja, lohikäärmeitä, laivoja, suihkareita ja paljon muuta.
Upea LEGO® NINJAGO® Zanen Mino-olento (71719) lelusetti. Tämä rakennuslelu on täydellinen lapsille, jotka uppoutuvat mielellään NINJAGO-lautapeleihin ja leikkivät vangitsevia tarinoita rakennettavilla ninjahahmoilla.
Ninjalelusetti sisältää Zane- ja Cole-sankarin ja heidän Mino-olentonsa, jotka säntäävät jännittäviin taisteluihin Gecklejä – Ginkleä ja Gleckiä – vastaan näiden linnakkeessa. Mukana on myös pyöräytettävä noppa, jolla lapset voivat pelata NINJAGO-lautapeliä.
Tämä kesäkuun 2020 uutuutena saatava NINJAGO® Zane -setti sisältää neljä minihahmoa ja Mino-olennon seikkailuleikkeihin Shintaron tyrmissä. Lapset voivat käyttää hahmoja myös kilpaillessaan jännittävässä LEGO® NINJAGO lautapelissä.
Tämä 616-osainen LEGO® lautapeli on palkitseva rakennuskokemus 8 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Se on myös mainio LEGO aiheinen syntymäpäivä- tai yllätyslahja. Toimintalelu innostaa mielikuvitusleikkeihin yksin tai yhdessä.
Tämä huikea lelu on sopivan kokoinen leikkeihin kotona ja matkalla. LEGO® NINJAGO® Mino-pässiolento on 18 cm korkea, 26 cm pitkä ja 7 cm leveä.
Tässä LEGO® NINJAGO® lautapelissä ei tarvita paristoja – se on valmis leikkeihin heti, kun pakkaus on avattu. Nämä keskiaikaan sijoittuvat ninjalelut toimivat lasten luovuuden voimalla, joten hauskoja leikkejä ei tarvitse keskeyttää koskaan.
Täydellinen, hauska lelu nuorelle LEGO® rakentajalle. Palikoiden ja hahmojen mukana on selkeät ja ymmärrettävät ohjeet, jotta lapset voivat aloittaa toimintaleikit nopeasti.
Hauskojen LEGO® NINJAGO® lelujen parissa lapset voivat paeta jännittävään, toiminnantäyteiseen fantasiamaailmaan, jossa heidän suosikkininjansa taistelevat ilkeitä pahiksia vastaan. Innostaa luoviin leikkeihin!
LEGO® palikat ovat täyttäneet alan tiukimmat standardit vuodesta 1958. Näin varmistamme, että ne ovat aina tasalaatuisia, yhteensopivia ja että ne kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
Nämä LEGO® palikat ja osat on testattu perusteellisesti, ja ne täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit. Ne ovat niin lujia, että kestävät Mino-olennonkin kynsissä!
Rakennusohjeet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

14 muuta tuotetta samassa kategoriassa: