LEGO 41412 OLIVIAN KESÄINEN LEIKKIKUUTIO Näytä isona

LEGO 41412 OLIVIAN KESÄINEN LEIKKIKUUTIO

3 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

12,95 €

Tuotekuvaus

Piristä pitkiä matkoja tällä LEGO® Friends Olivian kesäinen leikkikuutio rantasetillä (41412). Lapset löytävät matkalelun sisältä keräiltävän mininuken, kaikki rantaympäristön rakentamiseen tarvittavat osat ja luoviin leikkeihin innostavat upeat tarvikkeet. Kuutiosta löytyy myös yllätyslemmikki – katso, miten lapset ilahtuvat löytäessään eläimen!
Monipuolisia leikkejä
Tämän LEGO Friends setin osat voi irrottaa kuutiosta, jotta lapset voivat leikkiä niillä myös kuution ulkopuolella. Osat voimyös kiinnittää kuution pohjaan matkan ajaksi. Kaikki osat mahtuvat kauniin opaalinhohtoiseen, siniseen kuutiorasiaan.
Paljon muutakin kuin pelkkä kuutio
Kaikki leikkikuutiot sisältävät lapsille suunnattuja LEGO Friends maailman ihanuuksia. Ja kun lapset haluavat lisää tutkittavaa, he voivat kerätä kaikki viisi ranta-aiheista mininukkesettiä ja pinota tai yhdistää ne hauskoiksi kokonaisuuksiksi. Esittele lapsille Heartlake City. Tässä kaupungissa lapset oppivat, kuinka ihanaa elämä on, kun sen viettää hyvien ystävien seurassa.
Olivian kesäisen leikkikuution parissa lapset voivat leikkiä luovia leikkejä myös matkoilla. He voivat leikkiä rentoutuvansa rannalla tai pulikoida meressä yllätyseläimen kanssa. Kaikki osat voi pakata kuutioon ja ottaa viihdykkeeksi mukaan matkalle!
Tämä LEGO® eläinlelusetti sisältää paljon hauskaa tekemistä pienessä kuutiossa. Sisällä on yksi mininukke, yllätysmerieläin ja paljon hienoja tarvikkeita sekä tarra-arkki, jonka avulla lapset voivat koristella kuutionsa persoonallisesti.
Lapset voivat leikkiä kesäisen lelun sisältämillä osilla myös kuution ulkopuolella tai pakata ne viihdykkeeksi mukaan matkalle. Tämän pinottavan lelun voi yhdistää muihin kesäisiin leikkikuutioihin, joista lapset voivat keksiä suuremman kokoluokan rantaseikkailuja!
Tunnetko lapsen, jonka päivän pieni yllätys pelastaisi? Tämä 48-osainen lelusetti sopii hyvin palkinnoksi tai lahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille. Helppo rakennelma on hyvä ensikosketus LEGO® rakentamisen maailmaan.
Pienikokoiset kuutiot ovat 8 cm leveitä ja 6 cm korkeita, joten tämä LEGO® Friends kuutio on helppo ottaa mukaan vaikkapa ystävän luo. Pakkaa värikkäät, taskukokoiset kuutiot laukkuusi, jotta ne ovat mukana, kun tylsyys uhkaa yllättää.
Tässä LEGO® Friends Olivian rantalelussa ei tarvita paristoja, joten leikit voivat alkaa heti. Mukana on tarvikkeita herättämään kesäiset huvit eloon.
Tämän 48-osaisen mininukkelelun mukana tulevat selkeät rakennusohjeet, joten vaikka lapsi ei olisikaan rakentanut aiemmin LEGO® palikoilla, hän pääsee nopeasti nauttimaan kesäisistä roolileikkiseikkailuista!
Avaa pienelle rakentajalle ovi LEGO® Friends maailmaan tämän taskukokoisen lelusetin parissa. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Heartlake Cityyn, jossa lapset pääsevät tutkimaan kiinnostavia asioita mukaansatempaavissa mielikuvitusleikeissä.
LEGO® palikat ja lasten lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat perusteelliset laatuvaatimukset. Tämän LEGO matkalelusetin palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
LEGO Group testaa kaikkia palikoita ja osia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Näin varmistamme, että kaikki LEGO® Friends setit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.
Rakennusohjeet

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

26 muuta tuotetta samassa kategoriassa: