DANCE DANCE DANCE

1 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Huom: Viimeinen kappale varastossa!

19,95 €

Tuotekuvaus

Hauska ja mukaansatempaava toiminnallinen peli, jossa kilpaillaan tanssimestarin tittelistä. Voittaja on se pelaaja, joka onnistuu määrättyjä liikkeitä yhdistelemällä luomaan tanssiesityksiä ja keräämään yhteensä eniten pisteitä. Pelin kesto on n. 30 minuuttia, ja sitä voi pelata kolme tai useampi pelaaja. Musiikki soimaan ja tanssimaan!
Cash Around, Cha-cha, The Chiken Neck! Laittakaa musiikki soimaan ja selvittäkää, kenellä on parhaiten hallussa erilaiset tanssiliikkeet. Yhdistele jaloille, käsille ja päälle määrätyt liikkeet sekä mielellään myös omat parhaat tanssiliikkeesi häikäiseväksi kokonaisuudeksi muiden valitseman musiikin tahtiin. Pelissä on mukana myös villejä kortteja, joiden liikkeisiin saatetaan tarvita koko kehoa. Tuomaristolta eniten pisteitä kerännyt tanssija lunastaa Ultimate Dance Master -tittelin. Muistathan, että kaikki osaavat tanssia, myös sinä!
Peli sisältää boombox-kaiutinlaatikon, 100 tanssiliikekorttia, pointualizer 3000 -pistelaskulehtiön sekä säännöt. Peliin tarvitaan näiden lisäksi myös kyniä ja älypuhelin.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: