TERRA TIETOPELI (2.LAITOS) Näytä isona

TERRA TIETOPELI (2.LAITOS)

4 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

45,95 €

Tuotekuvaus

Koko maailma on jo mitattu, mutta tiedätkö kuinka korkea on Kheopsin pyramidi?
Milloin Golden Gate -silta avattiin? Kuinka monta huonetta on Kielletyssä kaupungissa?
Terra-pelin kanssa pääset maailmanympärimatkalle: ohi kuuluisien nähtävyyksien, korkeimpien vuorien ja pienimpien saarien suurimpiin kultakaivoksiin ja merten syvimpiin kohtiin, päiväntasaajalta navoille. Voit löytää kaikenlaista mielenkiintoista ja yllättävää! Tiedätkö, kuinka pitkä Amazon todella on tai missä on jyrkin asuttu katu? Maantietopeli Terra on eläinaiheisen Faunan sisarpeli jossa pisteitä saa tarkan tiedon lisäksi myös lähelle osuneista arvauksista. Terra sisältää 300 mielenkiintoista kysymystä neljältä eri vaikeusastetta joten pelin haastavuutta on helppo mukauttaa haluamallaan tavalla.
Terrassa pelaajat yrittävät arvioida vastauksia jokaisella kierroksella nostetun Terra-kortin aiheeseen liittyen. Kortit sisältävät erilaisia maapallon mielenkiintoisia nähtävyyksiä esimerkiksi arkkitehtuurisia kohteita, luonnon ihmeitä ja eläin- ja kasvimaailman ennätyksiä. Jokainen pelaaja merkitsee arvionsa kortin esittämiin kysymyksiin vastauksensa mukaisesti kartalle tai laudan asteikoille. Pelaajat voivat kierroksen aikana vastata joko yhteen tai useampaan kortin kysymykseen.
Kun pelaajat ovat valmiita, vastaukset tarkistetaan ja täysin oikein arvioineet pelaajat saavat suurimman pistesaaliin minkä lisäksi viereisille alueille tai asteikoilla viereisiin vastauksiin osuneet pelaajat keräävät osansa potista. Pelin lopussa eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa.

Sisältö:
1 pelilauta
150 korttia
1 korttilaatikko
36 puukuutiota
säännöt suomeksi

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: