TRAPPED PAKOHUONEPELI TIVOLI

5 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

15,95 €

Tuotekuvaus

Tervetuloa kiertävään tivoliin kokemaan unohtumattomia elämyksiä! Olet aina haaveillut pääseväsi työskentelemään yhdessä salaperäisten ennustajien ja uskomattomien silmänkääntäjien kanssa. Lähetät toiveikkaana työhakemuksen ja kahden viikon kuluttua saat hämmästykseksesi kutsun haastatteluun. Ensisilmäyksellä kaikki saattaa vaikuttaa normaalilta, mutta tämä tivoli on kaukana tavallisesta. Ennen kuin saat vakituisen paikan, tivolin tirehtööri haluaa nähdä, miten selviydyt perehdytystestistä, joka koostuu erilaisista pulmista ja mysteereistä. Kilpailkaa perheen ja ystävien kesken siitä, kuka kruunataan tivolin kuninkaaksi tai kuningattareksi. Tule mukaan pitämään hauskaa!
Järjestä ja pelaa huonepakopeli peli omassa kodissa. Pelilaatikko sisältää kaiken tarvittavan: ohjekirjan, vihjekirjan sekä muut tarvikkeet. Pelin jälkeen voi tarkistaa, menikö kaikki oikein sekä näet pisteet.
Kerää pelaajat koolle, avaa peli, aseta kaikki paikoilleen, käynnistä ajastin ja ryhdy tutkimaan pakohuonettasi. Mahtava ohjelma illanistujaisiin, perheelle tai ystäväporukalle!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: