SMART GAMES BUTTERFLIES

4 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

19,95 €

Tuotekuvaus

Kauniit perhoset lennähtivät logiikkapeliin! Ihastuttavan SmartGames Butterflies -pelin tavoite on liu'uttaa paloja paikoilleen, kunnes kaikki perhoset ovat valmiita.SmartGames Butterflies -pelissä autetaan perhosia löytämään siipensä

Valitse haaste ja aseta pelin kahdeksan palaa pelilaudalle haasteessa näkyvällä tavalla. Palat ovat kaksipuolisia: toisella puolella on kuva ja toinen puoli on tyhjä. Liu'uta paloja niin, että saat kaikki pelin perhoset kokonaisiksi ja symmetrisiksi. Kunkin haasteen ratkaisu vaatii enintään 32 siirtoa. Helpoimmat haasteet sisältävät useita ratkaisuvaihtoehtoja, vaikeampiin haasteisiin on vain yksi ratkaisu. SmartGames Butterflies -logiikkapeli sisältää 48 haastetta helposta erittäin vaikeaan ja pelissä riittää haastetta myös aikuisille! Peli kulkee näppärästi mukana matkalla kätevän kokonsa ja säilytysratkaisunsa vuoksi. Anna ajatustesi lentää yhdessä perhosten kanssa!
Logiikkapelit kehittävät monipuolisesti erilaisia taitoja
SmartGames Butterflies on hauska älypeli, joka vaatii loogista päättelyä ja ongelmanratkaisutaitoja! Pelin pelaaminen kehittää erityisesti näönvaraista hahmottamista ja kykyä suunnitella ja ratkaista ongelmia.

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille.
48 haastetta helposta vaikeaan.
Sisältö: pelilauta ja kansi, kahdeksan kaksipuolista palaa, haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet.
Pelilaudan koko 15 x 15 x 2 cm.
Pakkauksen koko: 17 x 24 x 4,5 cm.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: