SMART GAMES CUBE DUEL

Tuote on loppu

25,95 €

Tuotekuvaus

SmartGames Cube Duel on hauska yhdessä pelattava logiikkapeli, jossa pelaajat rakentavat vuoroillaan kuutiota asettamalla strategisesti palikoita pelialustalle. Pelaaja, jolla on enemmän oman värisiä neliöitä kuution kolmella sivulla voittaa pelin. Kätevä pelirasia avautuu pelialustaksi, jonka päälle kuutio rakennetaan. Pelin mukana tulee lisäksi 80 yksinpelattavaa haastetta viidessä eri vaikeustasossa! Starter- ja Junior-tason haasteissa käytetään vain kahdeksaa punaista palikkaa ja kootaan puolikas punainen kuutio (4x4x2). Expert-, Master- ja Wizard-tason haasteissa tarvitaan kaikki 16 palikkaa ja kootaan kokonainen punakeltainen kuutio (4x4x4).
Laita ongelmanratkaisukykysi testiin! SmartGames Cube Duel -pelin pelaaminen on paitsi haskaa myös kehittävää! Pelaaminen vaatii keskittymiskykyä ja suunnitelmallisuutta. Lisäksi se kehittää loogista ajattelua ja päättelykykyä. Kumpi voittaa, keltainen vai punainen?

Sisältö: pelirasia, joka avautuu pelialustaksi, 16 palikkaa (8 keltaista ja 8 punaista), haastevihko ja säännöt1-2 pelaajalleIkäsuositus: yli 10-vuotiaillePakkauksen mitat: 24,7 x 24 x 9 cm

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: