TAP IT

Tuote on loppu

19,95 €

-55%

43,90 €

Tuotekuvaus

Tap it -peli muodostuu neljästä langattomasta valokupista, jotka ovat yhteydessä toisiinsa ja niillä voi pelata neljää erilaista peliä: pingistä, muistipeliä, juoksuhippaa ja Tap it-peliä. Perusidea on kaikissa lähes sama: jokaisen tulee painaa omaa väriään pelin määräämällä tavalla.
Tap it -pelissä niin monta kertaa kuin ehtivät annetussa ajassa. Switch-pelissä jokainen pelaaja yrittää painaa eri väreissä vilkkuvia kuppeja silloin, kun se välkkyy hänelle määrätyssä värissä. Mermory-pelissä puolestaan testataan huomiokykyä ja muistia: pelaaja yrittää toistaa kuppien vilkuttaman värisarjan. Pong-versio on virtuaalinen pingis, jota voi pelata kaksi pelaajaa. Kumpikin pelaaja ohjailee yhtä kuppia, joka toimii mailana lyöden valoa edestakaisin. Mitä kauemmin peli kestää, sitä nopeammin ja intensiivisemmin valo liikkuu.
Tap it -pelejä voi pelata yksin, joukkueittain tai kaksintaisteluna. Peleissä pitää olla nopea ajattelemaan - ja pitää olla mahdollisimman nopeat kädet sekä jalat. Useampia kuppisettejä voi yhdistää yhteen aina 24 kuppiin asti. Iloa pelihetkiin!
Peli toimii 8 x AA-paristoilla, jotka eivät sisälly pakkaukseen.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: