JANOD MAGNEETTIKIRJA HASSUT ELÄIMET

2 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

21,95 €

Tuotekuvaus

Magneettikirjan ihastuttavat eläinhahmot
Eläinaiheinen Janod Magneettikirja hassut eläimet on luova ja hauska suosikkilelu leikki-ikäisille lapsille. Katso mallia korteista ja luo 8 tuttua eläinhahmoa (kettu, karhu, kissa, pesukarhu, panda, lehmä, koira ja tiikeri) magneettiosia yhdistämällä. Jokainen eläinhahmo muodostuu yhdeksästä palasta (3x3) kuin mosaiikki. Voit muodostaa myös mielikuvituseläimiä omaa kekseliäisyyttä käyttäen! Magneettikirjassa on 72 erilaista magneettista osaa. Eläinteema viehättää lapsia luontaisesti, joten mielikuvituksellisista eläinhahmoista riittää riemua pitkään!
Magneettikirja on monipuolinen ja kehittävä lelu
Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettikirja harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja sekä keskittymis- ja hahmottamiskykyä. Magneettikirjojen kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle. Magneettikirja on oiva vaihtoehto perinteiselle palapelille ja myös mieluisa synttärilahja 3-8 -vuotiaalle lapselle. 
Janod Magneettikirja tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat ja mallikortit pysyvät visusti tallessa kirjan sisällä. 
Ikäsuositus: 3-8 -vuotiailleSisältö: 8 mallikorttia ja 72 erilaista magneettiosaa (9 per eläin)Magneettikirjan mitat: 19 x 4 x 26 cmEkologisuus: pakkauksessa ei ole käytetty ylimääräistä muovimateriaalia

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: