GLITZA TATZ FUTURISTIC CITY Näytä isona

GLITZA TATZ FUTURISTIC CITY

Tuote on loppu

6,50 €

-35%

9,95 €

Tuotekuvaus

Glitzaus valloittaa nyt myös Suomessa! Se on luovaa ja vaivatonta tatuointien laittamista ja erilaisten pintojen koristelua. Glitzaus on helppoa ja vaivatonta: se sopii ihan kaikille ja kaiken ikäisille. Glitzauksella saa tatuoitua ja koristeltuja mitä tahansa, kuitenkaan sotkematta ja tahraamatta. Koriste on pysyvää, mutta halutessa sen saa helposti poistettua. Sopii monenlaisille pinnoille. Glitzaa mitä haluat!
Glitza Tatz Futuristic City -paketissa on kaksi siirtokuva-arkkia, kaksi purkkia mattaa värijauhetta, yksi suti sekä kirjalliset ohjeet glitzaamiseen. Siirtokuva-arkeissa on erilaisia kaupunkikuvia – tulevaisuudesta.
Glitzaaminen on helppoa, vaivatonta ja nopeaa: Valitse vain haluamasi kuvio, leikkaa irti arkista ja aseta valitsemallesi pinnalle. Hiero kuvion päältä ja poista kalvo. Maalaa tämän jälkeen siveltimellä valitsemaasi värijauhetta kuvioon ja kun olet valmis, pyyhkäise vain ylimääräiset värit pois. Valmis! Se on myös yksilöllistä: valitse kuvio ja yhdistä siihen mitä tahansa haluamiasi värejä, oman maun ja mielen mukaan. Lopputulos on varmasti persoonallinen, juuri sellainen mistä sinä pidät!
Ripaus kimalletta päivään!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: