Liity Partasen kanta-asiakkaaksi, saat etuja ja tarjouksia, noin kerran kuussa sähköpostitse. Liittyminen on maksutonta.

VIP-KLUBIN LIITTYMISKAAVAKE

 

 

Partasen VIP-kortti

VIP-klubin säännöt

Partasen VIP-klubikortti on asiakkailleen suuntaama kanta-asiakasohjelma, jossa kanta-asiakkaat saavat rahanarvoisia etuja.

Kanta-asiakkaaksi voi liittyä jokainen Suomessa vakituisesti asuva, täysi-ikäinen yksityishenkiö. Jokainen VIP-asiakkaaksi liittynyt henkilö saa asiakkuutensa tunnukseksi henkilökohtaisen Partasen Vip-kortin.Vip asiakkuus on henkilökohtainen jota saavat käyttää kortinomistajan kanssa samassa taloudessa asuvat henkilöt;. Jäseneksi voi liittyä Partasen liikkeessä tai internetissä. Kortti on käteiskortti. Halutessasi voit noutaa VIP-kortin Partasen myymälästä.

Liittyminen ja kuuluminen vip-klubiin on maksutonta. Kanta-asiakkaille tarjotaan säännöllisesti tuotteita edulliseen kanta-asiakashintaan. Tiedon kulloinkin voimassa olevista hintaeduista kanta-asiakas saa sähköpostitse. Hintaedun saa esittämällä ostojen yhteydessä Vip-kortin tai verkkokaupassa käyttämällä VIP koodia ostosten yhteydessä.

Partasen Vip-klubi korttiin voi myös ladata rahaa ja käyttää lahjakortin tavoin. Asiakkaan on ilmoitettava osoitteenmuutoksista viipymättä liikkeeseen 017-2827511 tai myynti@lelupartanen.fi. Partasen suuntaamaa markkinointiviestintää lähetetään vain Suomessa asuville. Partasella on oikeus muuttaa Vip-klubin sääntöjä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan asiakkaille asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Asiakas voi päättää vip-klubilaisuutensa ilmoittamalla siitä kirjallisesti sekä palauttamalla Vip korttinsa.