Verkkokauppa

Toimitamme tuotteitamme luotettavasti kaikkialle suomeen. Vain varastossa olevat tuotteet ovat tilattavissa. Saldotiedot päivittyvät automaattisesti myymälästä, mutta pidätämme oikeudet saldovirheisiin. Meillä on aina ilmainen vaihto-ja palautusoikeus sekä halutessasi saat lelut myös lahjapakettiin. Ostaminen verkosta on helppoa ja turvallista. Tilauksesi käsitellään yleensä samanpäivän aikana (myymälän aukiollessa) ja toimitetaan Matkahuollon kautta valitsemaasi noutopisteeseen.

Myymälässä meillä on 10.000+ eri tuotetta, kaikkia ei ole esillä verkkokaupassa. Jos kaipaat verkkokauppaan jotain tiettyä tuotetta se on helposti lisättävissä, ota rohkeasti yhteyttä.

Myymälä

Kauppakeskus Minnassa sijaitseva yli 500m2 myymälästä löydät upean valikoiman leluja, pelejä sekä lastentarvikkeita. Myymälään kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Asiantuntevat myyjät ovat auttamassa sinua juuri oikean tuotteen löytämiseksi. Lahjaostokset saat veloituksetta lahjapakettiin. Pakkaamme ja toimitamme ostoksesi myös kauemmaksi suoraan myymälästä samoilla toimituskuluilla kuin verkkokaupan ostokset. Ilmainen 1h pysäköinti Kauppakeskus Minnan parkkihallissa.

Lelukauppa Partanen
Kauppakeskus Minna
Haapaniemenkatu 18
70110 KUOPIO
Puhelin: 017-2827 511
Email: myynti@lelupartanen.fi
(Minnan Lelu Oy Y-tunnus 2483410-6)

Aukioloajat

Ma-pe     9-19
La           10-17
Su           10-16
Verkkokauppa 24h.

Historia

Partanen on kaikkien tuntema lelukauppa Kuopion markkina-alueella ja kauempanakin. Kauppa on toiminut jo vuodesta 1966 ja toiminut aina keskustan alueella. Valikoima on vaihdellut sekatavarakaupasta erikoistavaramyymäläksi. Lelut ovat olleet aina tärkeä tuoteryhmä liikkeelle. Liike on ollut nykyisellä omistajalla vuodesta 2012 ja verkkokauppa on avattu vuonna 2013. 

Kuvia

Kuva myymälästä
.