JANOD MAGNEETTIPUJOTTELU METSÄSEIKKAILU

2 kpl saatavilla myymälästä tai verkkokaupasta.

Toimitus 1-3 arkipäivää. Alk. 4,95 €. Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

21,95 €

Tuotekuvaus

Magneettipujottelua metsäseikkailun lomassa
Lähde mukaan suloiseen seikkailuun metsän siimeksessä! Kerää metsän antimia: sieniä, marjoja sekä pähkinöitä. Janod Magneettipujottelu metsäseikkailu on kiehtova suosikkipeli 2-5 -vuotiaille lapsille.  Kuljeta kuulat oikeaan lokeroon magneettisen kynän avulla ja tutustu samalla metsän tarjoamiin antimiin sekä hurmaaviin asukkeihin. Magneettipujottelussa on labyrintti, magneettinen kynä ja 16 metallista kuulaa neljässä eri värissä (punainen, oranssi, valkoinen ja violetti).  Hauskoja jekkuja peliin tuovat pyörivä ratas, joka vaihtaa kuulan suuntaa sekä tukki, jota siirtämällä voit päästää kuulat etenemään labyrintissa. Magneettipujottelu on kivaa ja kehittävää tekemistä, ja siitä riittää varmasti riemua pitkäksi aikaa! 
Magneettipujottelu on opettavainen peli lapselle
Lapsi oppii leikkiessä monia tärkeitä taitoja. Magneettipujottelu harjaannuttaa muun muassa hienomotoriikkaa sekä silmän ja käden koordinaatiota. Leikin lomassa harjaantuu myös kynäote. Magneettipujottelun kanssa pelatessa aika kuluu kuin siivillä ja samalla myös keskittymiskyky kasvaa. Magneettipujottelu on hauska ja ainutlaatuinen synttärilahjaidea lapselle.
Janod Magneettipujottelu metsäseikkailu tarjoaa rattoisaa matkatekemistä. Sen voi napata kätevästi mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Ei irtoavia osia!

Ikäsuositus: 2-5 -vuotiaille
Sisältö: alusta magneettisella kynällä ja 16 metallista kuulaa (4 eri väriä)
Magneettipujottelun mitat: 21 x 25 cm
Ekologisuus: tuotteen puuosat ovat FSC-sertifioitua puuta

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: