PLAYMAIS ASKARTELUMAISSIT PALOAUTO Näytä isona

PLAYMAIS ASKARTELUMAISSIT PALOAUTO

Tuote on loppu

19,95 €

Tuotekuvaus

Luoviin leikkeihin luonnonmukaisesti! PlayMais Askartelumaissit, paloauto on hauska askartelusetti lapsille luoviin askarteluhetkiin. Tämän monipuolisen askartelusetin materiaaleista voi luoda upean kolmiulotteisen paloauton ja palomiehet! Pakkaus sisältää lisäksi tehtäväkortteja, joiden avulla voit luoda monia paloautoaiheisia taideteoksia. Askartelumaissit soveltuvat monenlaiseen askarteluun. Kostuta ja kiinnitä maisseja paperiin tai kartonkiin ja luo kolmiulotteisia muotoja ja kuvia. Kostuttamalla maissit kiinnittyvät myös toisiinsa ja maisseista voi luoda toinen toistaan upeampia hahmoja ja kokonaisia maailmoita! Pakkauksen ohjeiden avulla luot upean paloauton ja palomiehet. Maisseja on helppo leikata veitsellä ja muotoilla käsin puristamalla. Näin maisseista voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisia luomuksia. PlayMais-askartelu on helppoa ja hauskaa! Vain mielikuvitus on rajana.

Pakkaus sisältää noin 550 kpl erivärisiä PlayMais Askartelumaisseja sekä tyynyn kostutusta varten. Lisäksi pakkaukseen kuuluu yhteensä 15 mallikorttia. Lapset viihtyvät hyvin PlayMais-askartelun parissa ja tästä opettavaisesta pakkauksesta riittää kivaa ja kehittävää puuhaa pitkäksi aikaa.
Turvallista, luovaa ja luonnollista leikkiä lapsellesi!
Luonnonmukaiset PlayMais Askartelumaissit ovat turvallinen ja kestävä valinta lapselle. Maissit värjätään elintarvikeväreillä eikä niihin lisätä mitään keinotekoisia aineita. Ekologiset PlayMais Askartelumaissit ovat 100 %:sesti biohajoavia. Koko tuotantoketju maissien viljelystä tuotteen viimeistelyyn tapahtuu Saksassa. Tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomiota kestävään kehitykseen ja sosiaaliseen vastuuseen. PlayMais Askartelumaissit on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla mm. niiden monipuolisten pedagogisten ominaisuuksien sekä luonnonmukaisuuden takia. 
Sisältö: noin 550 kpl erivärisiä PlayMais askartelumaisseja, kostutustyyny (huopakangasta), 15 mallikorttia ja ohjeetIkäsuositus: yli 5-vuotiaille

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muuta tuotetta samassa kategoriassa: